Community

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Community

De Community-film komt er echt aan volgens bedenker Dan Harmon

|
|

Laatste update:

Er wordt al jaren over gespeculeerd maar de populaire sitcom Community lijkt nu echt terug te keren met een heuse film. Volgens bedenker Dan Harmon is hij in verregaande gesprekken over de comeback en heeft hij het verhaal al in grote lijnen rond. “Het is niet een kwestie van ‘of’ maar van ‘wanneer’.”

Vernieuwde populariteit

Community verscheen weer op de kaart toen Netflix de serie op z’n streamingdienst zette. Voeg daar de populariteit van Dan Harmons nieuwste serie aan toe (Rick and Morty) en dan snap je wel dat er gesprekken over de terugkeer aan de hand zijn.

“Als je de kansberekening maakt ziet het er heel goed uit”, aldus Dan tegen TheWrap. “Het kan alleen nog tegengehouden worden als de wereld ontploft of als er weer een virus uitbreekt.” De Community-film is nog wel een paar jaar verwijderd van een release.

Six seasons and a movie

Community gaat over een groep volwassen buitenbeentjes die een studiegroepje begint voor hun avondschool. Daarin beleven ze allerlei bizarre avonturen en de serie maakt ook regelmatig clichés in andere komedieseries belachelijk. Het is geen geheim dat Dan Harmon een Community-film wil maken, want hij verwijst er meerdere keren naar in de afleveringen.

Ruzie bij Community

In de sitcom spelen onder andere Joel McHale, Alison Brie, Donald Glover, Ken Jeong en Chevy Chase. Die laatste vertrok met ruzie en Donald Glover stopte ook later omdat hij zich op andere projecten wilde richten. Het wordt dus nog een uitdaging om de originele Community-cast terug te brengen.

Alle afleveringen van Community staan nu op Netflix. Meer lachen? Dit vinden wij de grappigste series op Netflix!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder