de bevers john kees benidorm fanreis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
de bevers john kees benidorm fanreis
BN'ersRTLTV

De Bevers-kijkers stuk om steenkolenengels John de Bever: ‘Kontos’

|
|

Laatste update:

John de Bever en zijn Kees gingen vanavond in De Bevers op fanreis naar Benidorm. En dan blijkt dat John een hilarisch woordje steenkolenengels spreekt: "Dos fietsos."

De John de Bever-fanreis

Vanavond in De Bevers waren we getuige van de John de Bever-fanreis. John en Kees reizen samen met tachtig fans af naar een all-inclusivehotel in Benidorm. Kees heeft een week vol feestjes, excursies en activiteiten georganiseerd. John verzorgt alle sportieve activiteiten en zingt elke avond natuurlijk een moppie.

'Wat betekent dat ook alweer?'

Om zich voor te bereiden op zo’n drukke week, besluit John eerst een massage te nemen. Helaas verloopt de communicatie met de masseuse niet zo soepel… Zij probeert te achterhalen of John allergisch is voor bepaalde oliën. “Energy?” vraagt John vertwijfeld. “Wat betekent dat ook alweer?” En het bleef niet bij die ene spraakverwarring. John probeert de masseuse uit te leggen dat zijn ‘hering’ niet meer zo goed is en vraagt zich af hoe je kont ook zegt in het Engels: ‘kontos’ misschien?

Glimmer en gletter in Benidorm

John ontkomt er niet aan om tijdens de fanreis nog een paar keer zijn beste Engels van stal te halen. Later in de aflevering besluit Kees bijvoorbeeld een waterfietsrace te organiseren. John neemt het voortouw en besluit om ‘dos fietsos’ te vragen. Ook verbastert hij glitter and glamour tot ‘glimmer en gletter’ en spreekt hij op straat een Britse vrouw aan vanwege haar: ‘bik tiets’. Veel kijkers gaan stuk om het heerlijke steenkolenengels van John:

Dit was voorlopig de laatste aflevering van De Bevers. Maar geen zorgen: John en Kees keren in het najaar terug voor een tweede seizoen!

Tot slot nog even terugblikken? Eerder in De Bevers besloot John een voetbaltraining te geven aan Peter Gillis, ging hij vol goede moed op bezoek bij Johan Derksen en liet hij onverwacht botox prikken.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder