De bekende moeders van het nieuwe seizoen Vier Handen Op Eén Buik

Veronica Superguide logo
De bekende moeders van het nieuwe seizoen Vier Handen Op Eén Buik

De bekende moeders van het nieuwe seizoen Vier Handen Op Eén Buik

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Over een aantal dagen begint het vijfde seizoen van het BNNVARA-programma Vier Handen Op Eén Buik. Vandaag is bekendgemaakt welke bekende Nederlanders zich dit seizoen voor de tienermoeders inzetten.

De moeders

In Vier Handen Op Eén Buik volgen bekende mama's jonge meiden tijdens en na hun zwangerschap. Doordat de tienermoeders vaak in niet al te ideale omstandigheden verkeren, kunnen ze alle hulp van de BN'er-moeders gebruiken. Dit seizoen is die belangrijke taak weggelegd voor moeders Georgina Verbaan, Lucille Werner, Bobbi Eden, Monique Westenberg (vriendin van André Hazes), Leonie ter Braak, Patty Brard, Tatum Dagelet en Kim Kötter.

'Moederschap is leeftijdsloos'

Lucille Werner werd zelf op latere leeftijd moeder, maar bleek toch veel gemeen te hebben met tienermoeder Noëmie en zelf wat van haar te kunnen leren. "Het volgen van tienermoeder Noëmie tijdens haar zwangerschap heeft mij een kant laten zien van het moederschap die je maar zelden ziet. Deze jonge meiden hadden nooit gedacht dat hun leven zo’n wending zou krijgen. Een situatie met een grote impact op emotioneel, sociaal en financieel vlak. Deze dappere moeders kozen voor hun kind ondanks vele tegenwerkingen. De kracht van moederschap blijkt leeftijdsloos te zijn." Vertelt ze aan BNNVARA.

Vier Handen Op Eén Buik is vanaf 23 januari elke dinsdag te zien om 20.25 uur op NPO 3.

Lees verder