De Backstreet Boys zijn terug, mét James Corden

Veronica Superguide logo
De Backstreet Boys zijn terug, mét James Corden

De Backstreet Boys zijn terug, mét James Corden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Talkshowpresentator James Corden wil boybands terugbrengen, en doet meteen een duit in het zakje door de Backstreet Boys op het podium te roepen ... én met ze mee te doen!

Heimwee

James Corden windt er geen doekjes om: hij wil niets liever dan een serieuze comeback van boybands. "Ik heb het over de échte boyband, met vijf jongens: de knappe, de grappige, de aardige, de andere en de losbol, die lak heeft aan de regels." De boybands van tegenwoordig vindt de presentator maar niets, met hun Vans sneakers en hun stilstaan op het podium. Sommige hebben zelfs het lef om instrumenten op te pakken! "Ik wil matchende outfits, gesynchroniseerde dansjes en véél te dure videoclips", eist Corden.
De Backstreet Boys zijn terug, mét James Corden

"Ik wil ook eigenlijk geen tijd meer verspillen", gaat hij verder. "Het is al te lang geleden en ik wil dat het nu meteen gebeurt." Terwijl de spanning in het publiek stijgt, kondigt James de meest succesvolle boyband aller tijden aan: de Backstreet Boys! Compleet met gesynchroniseerde dansjes, matching outfits én een gastoptreden van James Corden maken de Boys reclame voor hun concertreeks in Las Vegas.

Uitzinnige reacties

De koning van Carpool Karaoke, waarvan inmiddels een eigen tv-serie in de maak is, krijgt het publiek zonder moeite van de banken en zo dicht mogelijk bij hun jeugdhelden. Ook op social media begonnen de reacties meteen binnen te stromen, en hebben ook onze landgenoten de video inmiddels ontdekt. Maar degene die duidelijk het állergelukkigst werd van dit optreden, was James Corden zelf!

Lees verder