Dynasty

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dynasty

De 6 grootste OMG-momenten van Dynasty

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dat Dynasty vol zit met drama en spektakel is duidelijk vanaf de eerste aflevering, maar van sommige momenten valt onze bek echt open! Wij houden wel van deze over-de-topscènes en dus we zetten onze favorieten op een rijtje voor je. Hier zijn de grootste OMG-momenten uit Dynasty!

Het zwembadgevecht

Wanneer moeder Alexis na jaren opeens weer opduikt in het leven van haar kinderen ontstaat er nogal wat onrust. Vooral Fallon is achterdochtig. Ze flipt dan ook helemaal wanneer ze ontdekt dat haar moeder loog over waar ze al die tijd verbleef. Dit mondt uit in een geweldige catfight tussen moeder en dochter.  

Liam en Fallon

Een nephuwelijk opzetten alleen maar zodat je een bedrijf in handen kan krijgen, dat gaat best ver. Maar voor Fallon Carrington is dit de gewoonste zaak van de wereld. Ze trouwt met de complete vreemdeling Liam, om de aandelen van haar verloofde Jeff op geniepige wijze te jatten. Om alles af te sluiten kan er ook nog wel een feestje achteraan, speciaal om de scheiding van dit neppe huwelijk te vieren!

Babyproblemen

Er wordt in deze serie aan alle kanten vreemdgegaan met baby’s tot gevolg. Steven Carrington gaat normaal gesprokken voor de mannen, maar hij maakt toch een uitstapje naar het andere geslacht. Tijdens zijn avontuurtje met een oude vriendin, raakt zij zwanger! Maar dat is nog niet alles: tijdens de babyshower van zijn ongeboren kind komt hij erachter dat hij helemaal geen Carrington is! De butler Anders is zijn echte vader. Met deze onthulling ziet de moeder haar geld als sneeuw voor de zon verdwijnen en maakt dan maar meteen bekend dat haar gynaecoloog de babydaddy is! 

Long lost child

Het eerste kind van Blake en Alexis werd op jonge leeftijd ontvoerd en nooit teruggevonden. Dat gebruikt Alexis als plan om aardig wat geld binnen te harken. Ze haalt de idioot Hank over zich voor te doen als hun vermiste kind. Hij snijd zelfs zijn eigen vinger af om Blake te overtuigen dat hij echt familie is! Blake wist namelijk als enige dat de kidnapper ooit de vinger van zijn kind had afgehakt. Met het vertrouwen van Blake, krijgt Hank toegang tot het Carrington trustfonds. Daarmee is Alexis haar extreme scam geslaagd, totdat alles letterlijk in vlammen opgaat. Omdat Hank bang is dat alle leugens boven tafel komen, slaat hij op de vlucht met het geld. En dan komt ook nog eens de echte Adam boven water. Eind goed al goed? Dacht het niet: Adam blijkt de posterboy voor psychopaten en terroriseert de hele familie.

De 6 grootste OMG-momenten van Dynasty

Alexis heeft een intiem momentje met de openhaard

De echte zoon van Blake en Alexis, mag dan erg geliefd zijn bij zijn vader, de rest van de familie is nog niet overtuigd. Het begint wanneer hij Steven in de zeik neemt in Parijs: door zijn manipulaties eindigt Steven in het gekkenhuis. Dat is alvast 1 familielid uitgeschakeld. Terug in Atlanta gaat de gek verder met zijn praktijken. Wanneer Adam via een DNA-test echt verwant blijkt te zijn probeert Alexis het bewijs van haar scam met Hank te verbranden. De enige logische reactie is natuurlijk om je moeder face-first in de openhaard te duwen als straf voor haar leugens. En dat is dan ook precies wat Adam flikt.

Fallon 2.0

Adam wil na het ‘incident’ met zijn moeder graag het vertrouwen van de rest van de familie voor zich winnen. Hij is altijd bij zijn moeder in het ziekenhuis en zorgt ervoor dat haar gezicht weer tiptop in orde wordt gemaakt. Volgens hem zou zijn ijdele mama wel op haar jongere zelf willen lijken en hij geeft de chirurgen een voorbeeldje mee. Wanneer de andere leden van de familie eindelijk Alexis haar nieuwe gezicht zien krijgt ze niet de reactie waarop ze had gehoopt. "Good Lord." “She made herself Fallon!” 

Dit is nog maar een kleine greep van Dynasty OMG-momenten. En we krijgen er nog veel meer, want de serie wordt verlengd met een 3e seizoen! Hoogstwaarschijnlijk is deze emotionele achtbaan vanaf oktober weer te zien op Netflix. 

Lees verder