Extreme Makeover: Home Edition

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Extreme Makeover: Home Edition

TV-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

|
|

Laatste update:

Jesse Tyler Ferguson van Modern Family heeft een nieuwe baan als presentator van Extreme Makeover: Home Edition en het tweede seizoen van Vaarwel Nederland gaat van start! Zelfs op een gewone dinsdag kun je nog genieten van de leukste tv-programma's! Wij zetten de 3 beste voor je op een rijtje. 

Extreme makeover: Home Edition - Start

20:30 - 21:30 uur op TLC

Modern Family's Jesse Tyler Ferguson kan niet lang van de tv blijven en keert terug als presentator! Extreme Makeover: Home Edition verandert al jaren de levens van honderden Amerikaanse families met een welverdiende makeover. Als gegil, gehuil en dankbare gezichten op je verlanglijstje staan, ben je hier aan het juiste adres!

Vaarwel Nederland - Start

20:25 - 21:10 uur op NPO 2

Vaarwel Nederland is terug met een nieuw seizoen waar emigranten hun verhaal doen. Waarom vertrokken ze uit ons koude kikkerlandje? Deze aflevering horen we het verhaal van de joodse overlevenden die na de Holocaust moeite hadden om het gewone leven weer op te pakken. Familieleden zijn vermoord, huizen geplunderd en daarom voelen ze zich niet langer thuis in Nederland en verhuizen ze naar Palestina (nu Israël). Waarom lieten ze Nederland achter zich? Hoe was het om een nieuw leven op te bouwen in een nieuw land? En hoe kijken ze, 70 jaar later, terug op deze ingewikkelde periode in hun leven?

TV-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

Nurses

21:25 - 22:20 uur op Net5

Heb je alle 16 seizoenen van Grey's Anatomy gezien en kan je geen genoeg krijgen van alle drama in de ziekenhuizen? Dan moet je zeker ook dit nieuwe programma even checken! Nurses is een medische dramaserie over 5 jonge verpleegkundigen die werken in het St. Mary's-ziekenhuis. Ze moeten niet alleen de levens van hun patiënten redden, ook hun eigen levens lopen niet zonder de nodige problemen! Ga er lekker voor zitten en geniet van alle sensatie in en rondom het ziekenhuis! 

Toch liever Netflixen? Ook daar hebben we wat voor! We zetten de beste films en de beste series die nu op Netflix staan voor je op een rijtje! En als je echt wil griezelen, dan moet je deze horrorfilms op Netflix hebben. 

Lees verder