Beter Laat Dan Nooit, Barrie Stevens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Beter Laat Dan Nooit, Barrie Stevens

TV-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

|
|

Laatste update:

TV-dinsdag is er weer! We reizen mee naar Mexico en Cuba met Katja Schuurman en de bejaardengang. Ook grijpen Brad Pitt en Rebel Wilson in hun gereedschapskist en renoveren de huizen van hun dierbaren. Dit zijn de programma's die je vanavond niet mag missen!

Beter Laat Dan Nooit

20:30 - 21:25 uur op RTL 4, Realityprogramma

De bejaardengang sluit zijn rondreis in Mexico af met een boottocht en vliegen daarna rechtstreeks naar Cuba. Barrie Stevens krijgt hier zijn eerste rijles ooit wat iedereen doodsangsten bezorgt. En dat terwijl reisleidster Katja Schuurman een extra hartje heeft dat sneller klopt! 

Celebrity IOU

21:30 - 22:30 uur op TLC, Realityprogramma

Celebrities zoals Brad Pitt, Melissa McCarthy en Michael Bublé hebben allemaal iemand die ze in het zonnetje willen zetten. Iemand die ze heeft gesteund door dik en dun of leerde hoe ze beide beentjes op de grond houden. Speciaal voor deze mensen steken de gebroeders Drew en Jonathan Scott hun handen uit de mouwen en renoveren ze samen met de celebrities hun armetierige keuken, hal of badkamer.

Medialogica

22:35 - 23:35 uur op NPO 2, Onderzoeksprogramma

Het is oktober 2019 en opeens zie je ze overal op de weg, online en in de media: trekkers als symbool van protest. Boze boeren vragen om meer waardering en vinden dat Nederlanders trotser op ze moeten zijn. Het leek misschien op een spontane actie maar er zat heel wat achter. Een zorgvuldig geregisseerde operatie waar vanavond in wordt gedoken.

Lees verder