Hoge Bomen

Veronica Superguide logo
Hoge Bomen

TV-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De laatste aflevering van Hoge Bomen eindigt spectaculair want John van den Heuvel is te gast, en het nieuwe programma Belgravia start ook. Weer genoeg op de buis dus! Wij zetten de 3 leukste tv-tips voor je op een rijtje!

Samen één koninkrijk

20:35 - 21:50 uur op NPO 1

Jandino presenteert speciaal voor de Nederlandse Antillen deze benefietavond. Door het coronavirus is het toerisme op de eilanden volledig weggevallen, terwijl dit hun grootste inkomstenbron is. Daarom wil de komiek, die zelf ook van Curaçao komt, geld inzamelen zodat de economie niet instort. Met optredens van verschillende BN'ers en speciale initiatieven vanuit de eilanden zelf, wordt het een goedgevulde avond!

Hoge Bomen - Slot 

21:30 - 22:45 uur op SBS 6

Het is alweer de laatste aflevering van Hoge Bomen. We zagen eerder hoe onder andere Sylvie Meis en Martien Meiland bij Jeroen van der Boom langskwamen. In deze finale schuift John van de Heuvel aan de piano bij de zanger. Jeroen wil de kijkers een andere kant van de misdaadverslaggever tonen. In de media komt hij altijd een beetje nors over, maar eigenlijk is hij heel gevoelig. Nou daar komen we vanavond achter!

TV-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

Belgravia - Start

20:35 - 21:30 uur op NPO 2 

Liefde en gebroken harten gaan jammer genoeg vaak hand in hand. Daar weten Sophie Trenchard (Emily Reid) en Edmund Bellasis (Jeremy Neumark Jones) uit de nieuwe dramaserie Belgravia alles van. Vlak voor de Slag bij Waterloo worden de twee hopeloos verliefd op elkaar, maar deze romantiek is van korte duur. Wat doet het stel als 20 jaar later een lang bewaard geheim hun leven op zijn kop zet?

Zaterdag is ook de perfecte dag om lekker series te bingen. Wij zetten de beste binge-series voor je op een rijtje! Of liever iets spannenders? Ook de beste horrorfilms op Netflix hebben we voor je uitgezocht. Je hoeft je dus niet te vervelen dit weekend!

Lees verder