Lat tango in Halifax

Veronica Superguide logo
Lat tango in Halifax

TV-tips: dit zijn de 3 leukste programma’s van vanavond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er wordt onderzocht wat de invloed van de media is in deze coronacrisis en hoe politie en justitie de beruchtste criminelen van Nederland achter slot en grendel kregen. En voor de drama fans hebben we het nieuwe seizoen van Last tango in Halifax! Dit zijn de 3 programma's die je vanavond niet mag missen!

Medialogica - Start

22:35 - 23:15 uur op NPO 2, onderzoeksprogramma

Heb jij je buik al vol van al het coronanieuws? Van extra journaals speciaal rondom het virus tot de vele pushberichten die onze kant opkomen. Kunnen we onze weg nog wel vinden door al dit nieuws? Medialogica blikt terug op de berichtgeving in de eerste weken van de crisis. Maken de media de crisis groter dan het is? En welke politici proberen van de situatie te profiteren?

Misdaadcollege 

21:30 - 22:25 uur op NPO 1, Onderzoeksprogramma

Het tweede seizoen van Misdaadcollege gaat vanavond van start. De 'carrières' van de beruchtste moordenaars en zware criminelen worden onder de microscoop gezet. Politie en justitie leggen uit hoe ze deze geruchtmakende zaken wisten op te lossen. Hoe werd insulinemoordenaar Rahiied A. gepakt en wat was er nodig om seriesteker René V. uiteindelijk in de bak te gooien?

Last tango in Halifax

21:00 - 22:05 uur op BBC First, Dramaserie

Het huwelijk van Alan en Celia staat op een heel laag pitje. In dit vijfde seizoen van Last tango in Halifax zorgen hun verschillende politieke overtuigingen en de nieuwe baan van Alan voor spanningen in de relatie. Alsof dat nog niet genoeg was, veroorzaken de veeleisende familieleden ook voor wat wrijving in het huwelijk. Op de verjaardag van Caroline en Gillian loopt de emmer over en wordt het complete chaos. 

Zoek je iets met nóg meer spanning? Bekijk dan hier de 10 beste horrorfilms die nu op Netflix staan! 

Lees verder