Schinders List

Veronica Superguide logo
Schinders List

TV-tips: dit zijn de 3 beste programma’s van vanavond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is weer zaterdagavond en we kunnen toch geen kant op, dus is het de perfecte dag om eens lekker met een goeie film op de bank te kruipen. Gelukkig zijn die vanavond gewoon op tv! Van de oorlog klassieker Schindler's List, tot het gezellige feestje van Tino Martin in de Ziggo Dome, vandaag hoef je je echt niet te vervelen! Dit is wat je vanavond niet mag missen op tv. 

Schindler's List

20:30 - 23:30 uur op SBS9 

Deze klassieker is de perfecte voorbereiding op bevrijdingsdag. Geregisseerd door meester Steven Spielberg, raakt deze film bij iedereen een gevoelige snaar. Zakenman Oskar Schindler schiet de Joodse gemeenschap te hulp tijdens de Tweede Wereldoorlog en biedt ze onderdak in zijn fabrieken. Als hij ziet wat voor vreselijke dingen de Nazi's van plan zijn, doet hij zijn uiterste best om zoveel mogelijk mensen tijdens de Holocaust te helpen. Een klassieker die iedereen gezien moet hebben.

War for the Planet of the Apes

20:00 - 22:40 uur op RTL 4

De oorlog lijkt ook op tv het thema van dit weekend. Alleen gaat het in War for the Planet of the Apes om de oorlog met, tja, een leger apen. Tevergeefs proberen de primaten een oorlog met de mensheid te voorkomen. De mensen, onder leiding van een wrede kolonel, blijven aanvallen. Het is aan Caesar om wraak te nemen voor de verliezen die de apen hebben geleden. 

Tino Martin: In the round (Live in de Ziggo Dome)

22:25 - 23:31 uur op Veronica

Toch zin in wat luchtigers? In 2018 bouwde Tino Martin een flink feestje in de Ziggo Dome, en nu komt hij met dat feestje gewoon in jouw huiskamer! Pak een biertje of een glas wijn en maak er gezellig een feestje van met deze meezingers van Tino. Alvast onze verontschuldigingen aan de buren... Hier alvast een voorproefje!

Toch meer van het Netflixen? Hier vind je de allerbeste films en series die er nu op Netflix staan. 

Lees verder