De 12 van Oldenheim krijgt vervolg in 2019

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De 12 van Oldenheim krijgt vervolg in 2019

De 12 van Oldenheim krijgt vervolg in 2019

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van de serie De 12 van Oldenheim kunnen na de veelbekeken ontknoping van afgelopen zaterdag alweer uitkijken naar het nieuwe seizoen. In 2019 start het vervolg van de mysterieuze serie. 

Nieuw verhaal

Waar het in het afgelopen seizoen vooral ging over rechercheur Sharif (Nasrdin Dchar) die de verdwijningen in het kleine dorpje Oldenheim probeert op te lossen, speelt het vervolg zich weer in een heel ander dorp af. Ook de karakters zijn in het nieuwe seizoen anders dan de eerste serie. Welke acteurs een rol vervullen in het nieuwe seizoen van de serie is nog niet bekend.

Anne van der Linden neemt de touwtjes in handen als regisseur en schrijvers Lex Passchier en Martin van Steijn doen de scripts. Ook zal het dezelfde mysterieuze sfeer en filmstijl hebben als het afgelopen seizoen. De serie wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland.

Zowel op tv als bij de streamingdienst Videoland werd De 12 van Oldenheim goed ontvangen en kreeg de serie lovende recensies. We zijn benieuwd of het net zo goed wordt als het afgelopen seizoen. In ieder geval hebben we alvast iets om naar uit te kijken in 2019! 

Lees verder