Anne en Johan in Lang Leve de Liefde op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anne en Johan in Lang Leve de Liefde op SBS6

De 12 pijnlijkste momenten van Lang Leve de Liefde

|
|

Laatste update:

SBS6' reality-datingprogramma Lang Leve de Liefde is smullen voor ramptoeristen. Menig date ontspoort aan alle kanten en die mismatches nemen vaak pijnlijk ongemakkelijke wendingen die je nekharen overeind doen staan. 'Geniet' rustig na met dit ultieme overzicht!

1. Robert en Lenne gaan niet zo lekker

We beginnen met misschien wel het pijnlijkste paar uit Lang Leve de Liefde. Schipper Robert was niet zo onder de indruk van Lenne. Hij wil "een sprietje" dat "over die boot rent". Volgens hem is Lenne niet die vrouw. Ook haar korte kapsel viel niet in de smaak.

Ouch! Robert vertelt het niet erg tactisch

VANAF NU 18:00 | ELKE WERKDAG ? Ouch! Robert vertelt op een niet zo'n tactische manier dat hij Lenne niet ziet zitten. ?⁠Vanavond zie je hoe dit afloopt!

Geplaatst door Lang Leve de Liefde NL op Maandag 31 augustus 2020

2. 'Meid, doe dat anders!'

We blijven nog even bij Robert en Lenne. Want meneer had eerder al iets te zeggen over Lenne's kortpittige kuifcoupe. "Ik vind het te mannelijk", zei hij. Subtiel! "Daarom ken het ook niets worden. Ik zou zeggen: 'meid, doe dat anders!'" Lenne bleef - wonder boven wonder - kalm en sloeg terug. "Neem jij maar een magere toverheks."

Opnieuw pittige discussie in Lang Leve de Liefde

Jenne zou terstond lesbisch worden als alle mannen zoals Robert zouden zijn... ?? Lang Leve de Liefde NL zie je elke werkdag om 18:00 uur bij SBS 6!

Geplaatst door Shownieuws op Woensdag 2 september 2020

3. 'Eikel'

Drie keer is... scheepsrecht, pun intended. Het is absoluut niet goed gekomen meneer de schipper en Lenne. Robert wist het treffend te verwoorden. "We liggen net zo ver uit elkaar als Rome en Amsterdam." Het zat Lenne helemaal tot hier en dus kon ze het niet laten om er achter zijn rug om een "eikel" uit te floepen.

4. Frikandel onder de kraan

Ivo en Zdenka zaten helemaal klaar om hun snackbar-bestelling lekker naar binnen te schuiven toen hij plots geconfronteerd werd met zijn grote nachtmerrie. Er zat mayonaise op de frikandel van Ivo en als hij érgens van walgt, is het mayo. Zdenka duwde het ding vervolgens onder de kraan (!), maar Ivo moest er alsnog helemaal niets van hebben...

WAT?! Zdenka spoelt Ivo's frikandel af!

WAT?! Zdenka spoelt Ivo's frikandel af! ? 19:00 | SBS&KIJK

Geplaatst door Lang Leve de Liefde NL op Woensdag 6 januari 2021

5. 'Te knap voor mij'

Marieke zei richting het einde van haar verblijf met Marijn dat ze "te veel van elkaar verschillen". Maar ook: "verder vind ik eigenlijk ook gewoon dat je te knap bent voor mij". Nou, in plaats van haar te troosten, neemt 'gentleman' Marijn het op als... een compliment?!

Helaas geen verlenging tussen Marijn en Marieke.

Helaas geen verlenging voor Marijn en Marieke. ? ? 18:00 | SBS&KIJK

Geplaatst door Lang Leve de Liefde NL op Vrijdag 27 november 2020

6. Jolanda is er klaar mee

Jolanda had zich 24 uur lang weten in te houden, maar uiteindelijk barstte de bom alsnog. Volgens haar deed de 'ongeïnteresseerde' Martin absoluut niet zijn best. Met niets. "Je hebt mij 24 uur een rotgevoel gegeven!" Lees hier meer over de fittie tussen Jolanda en Martin.

"Succes met je leven!"

"Succes met je leven!" ? ? Morgen een nieuwe date | 18:00 | SBS&KIJK

Geplaatst door Lang Leve de Liefde NL op Woensdag 18 november 2020

7. Stiltes vol ongemak

Als je weinig gespreksstof hebt, kun je er gelukkig altijd nog een vragen-kaartje bij pakken! Maar soms zijn zelfs die kaartjes niet opgewassen tegen twee personen die bepaald niet klikken.

Ongemakkelijke stiltes en pijnlijke antwoorden

Ouch... ongemakkelijk!?⁠ ? 18:00 | SBS&KIJK

Geplaatst door Lang Leve de Liefde NL op Donderdag 1 oktober 2020

8. Esther is woest

"Ik gooi al mijn tijd erin en ik krijg dít?" Esther kon zich niet meer inhouden en gooide al haar opgekropte frustraties eruit. Date René deed volgens haar absoluut geen moeite om de boel een beetje aan te zwengelen. Dat pikte ze niet meer. Ze bleef achter met het nare gevoel dat René kostbare tijd uit haar leven stal. "Ik ben gewoon boos!"

Esther kan zich niet langer inhouden!

Esther kan zich niet langer inhouden! ? ? 18:00 | SBS&KIJK

Geplaatst door Lang Leve de Liefde NL op Donderdag 29 oktober 2020

9. Arts 'verzoekjes'

Art deelde wat 'verzoekjes' met Adèle. Volgens haar sloeg hij de plank volledig mis. Zijn 'wensen' - Adèle zou een dag niet mogen roken en moest met 'm mee sporten - vielen volledig verkeerd. Ze weigerde. "Je legt me je wil op!"

Het loopt uit de hand bij Lang Leve de Liefde

Art stelt wel hele hoge eisen aan zijn toekomstige vrouw...? Bekijk de hele aflevering van Lang Leve de Liefde op KIJK.nl ?

Geplaatst door Shownieuws op Maandag 17 augustus 2020

10. Geen 'intellectuele klik'

Natascha miste een 'intellectuele klik' bij Daniel en ze voelde ook nog eens geen fysieke aantrekkingskracht of een match op humor-gebied. Oftewel: aan alle kanten een mismatch. Hij reageerde vervolgens als een wesp gestoken op die opmerkingen. Hij is echt niet een of andere domme dude hoor. "Ik ben hoogbegaafd, daar ben ik op getest, dus..."

11. Ontbijtje?

Koen wilde een lekker ontbijtje maken voor Michelle. Maar... hij legde croissantjes op een bakplaat, schoof twee eieren in een bakje water in de oven (?) en het ging ook al he-le-maal mis met een sinaasappel uitpersen - Koen had echt geen idee. Een ontbijtje from hell voor Michelle dus, die zelfs nog, met gevaar voor eigen leven, ging proeven.

12. 'Mag je lekker in je reet steken'

Anne en Johan waren geen match, zeggen we nog (heel) zacht uitgedrukt. Hun verblijf was één grote aaneenschakeling van ongemak en ergernissen en we schreven al eerder over deze mismatch van de eeuw. Uiteindelijk besloot Anne Johan eens goed de waarheid te vertellen. "Dat herfststukje van jou? Mag je lekker in je reet steken!"

Lees verder