David Schwimmer duikt op in Will & Grace

Veronica Superguide logo
David Schwimmer duikt op in Will & Grace

David Schwimmer duikt op in Will & Grace

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Terwijl we nog amper bekomen zijn van de teleurstelling dat er geen Friends-reboot en ook geen Friends-biscoopfilm zal komen, is hier wat nieuws dat het leed verzacht. David “Ross” Schwimmer krijgt vanaf oktober een terugkerende rol in het aankomende seizoen van Will and Grace. Hij gaat zowaar de nieuwe vlam van Grace spelen.

De Hollywoodsite Deadline meldt dat de 52-jarige acteur vooralsnog voor vijf afleveringen heeft getekend. Aangezien nog lang niet alle afleveringen voor het komend seizoen geschreven zijn, is de mogelijkheid aanwezig dat we hem vaker op zien duiken als de lover van Debra Messing.

Will & Grace hield er in 2006 na acht seizoenen mee op, maar vorig jaar kreeg de serie een doorstart. Na dit succesvolle negende seizoen zijn ook het tiende en elfde seizoen al een zekerheid.

Veelgeprezen miniserie

Sinds Friends in 2004 stopte is Schwimmers grootste succes de stem van Melman de Giraf in de Madagascar-films. Ook was hij in 2016 te zien in de veelgeprezen miniserie The People v. O. J. Simpson. Hierin speelde hij de goedgelovige Robert Kardashian, die stug vol bleef houden dat O.J. het niet gedaan zou hebben. En ja, diezelfde Robert Kardashian was ook de vader van die drie zusjes die tegenwoordig het reality tv-genre domineren. Schwimmer kreeg voor zijn rol als Papa Kardashian zowaar een Emmy-nominatie.

Friends Homeware Collection

Ondanks deze successen blijft Schwimmer vooral bekend dankzij de rol van Ross Geller. Dat Friends een tijdloze populariteit geniet, bleek onlangs weer toen Primark met een Friends Homeware Collection lijn kwam, en alles naar verluidt uitverkocht was voordat je “Hé dat wil ik ook wel” kon zeggen.

Lees verder