David Hasselhoff

Veronica Superguide logo
David Hasselhoff

David Hasselhoff veilt auto uit Knight Rider en Baywatch-zwembroek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

David Hasselhoff laat 146 items veilen. Het gaat daarbij om allerlei attributen uit zijn film- en televisiecarrière, waaronder de pratende en zelfrijdende auto KITT uit Knight Rider en zijn rode Baywatch-zwembroek!

KITT onder de hamer

David Hasselhoff houdt uitverkoop. De acteur is extra vroeg begonnen met de voorjaarsschoonmaak en neemt afscheid van allerlei spullen uit zijn privécollectie. En wat voor spullen! Je kunt op veilingsite Live Auctioneers onder meer bieden op The Hoff zijn exemplaar van KITT, de auto uit de eighties-serie Knight Rider. KITT moet tussen de 175.000 en 300.000 dollar opleveren. Extra leuk: als de auto voor minstens 25 procent meer dan de vraagprijs wordt verkocht, komt David de auto zelf afleveren.

Een wassen beeld van David Hasselhoff

Ook een rode Baywatch-zwembroek die de acteur droeg in een SpongeBob SquarePants-film gaat onder de hamer, evenals een wassenbeeld van de acteur. The Hoff hoopt dat dit beeld tussen de 700.000 en 1,5 miljoen dollar opbrengt. Houd je meer van de real deal? Je kunt ook bieden op een lunch met de acteur. Maar ook daarvoor mag je waarschijnlijk diep in de buidel tasten… David hoopt dat iemand bereid is tussen de 10.000 en 20.000 dollar neer te leggen.

Benieuwd hoe het met David Hasselhoff is? We zochten laatst voor je uit wat de acteur de laatste tijd zoal uitspookt! Ook vertelden we je meer over de reboot van Knight Rider en lieten we je deze geweldige reclame zien.

Lees verder