David Hasselhoff in Ze Network

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
David Hasselhoff in Ze Network

Cultheld David Hasselhoff speelt zichzelf in nieuwe comedyserie

|
|

Laatste update:

Het is alweer een poosje geleden dat David Hasselhoff het kleine scherm domineerde. Maar daar kan binnenkort zomaar verandering in komen!

Koude oorlog

Volgens The Hollywood Reporter is David Hasselhoff gestrikt voor Ze Network. In deze comedyserie van de Duitse zender RTL speelt de onvermoeibare cultheld niemand minder dan… zichzelf! De voormalig hoofdrolspeler van kijkcijferkrakers als Knight Rider en Baywatch heeft in deze serie de televisie verruild voor het theater. Maar aan zijn artistieke ambities komt een vroegtijdig eind wanneer The Hoff betrokken raakt bij een internationaal complot van een stel voormalige huurmoordenaars uit de Koude Oorlog…

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Feit of fictie?

David Hasselhoff zelf heeft er alvast zin in. “Knight Rider was een enorm succes voor RTL en mij”, licht de acteur toe. “Dat ik dertig jaar later terugkeer bij de zender om een baanbrekende serie te maken is een droom die uitkomt.” En volgens The Hoff hebben zijn fans iets om naar uit te kijken. “De serie is grappig, gevaarlijk, creatief en leerzaam… erg spannend. Feit of fictie, dat laat ik aan de kijkers over.”

Het is helaas nog niet bekend wanneer Ze Network in première gaat; de opnames van deze metacomedy gaan in juli van start!

Lees verder