David Fincher-serie Mindhunters in oktober op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
David Fincher-serie Mindhunters in oktober op Netflix

David Fincher-serie Mindhunters in oktober op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gone Girl is inmiddels alweer twee jaar uit, dus we zijn wel weer klaar voor een beetje David Fincher. Nu is eindelijk de releasedatum van zijn Netflix Original-serie Mindhunter bekend.

Friday the 13th

Niet geheel toevallig is releasedatum gezet op vrijdag de 13e. In oktober dus. Het gaat namelijk om een vrij duistere thrillerserie. Fincher regisseert de eerste twee afleveringen en is executive producer. De serie is op poten gezet door Joe Penhall die onder andere het post-apocalyptische drama The Road heeft geschreven. Ook Charlize Theron werkt mee aan de serie.

Mindhunter

Mindhunter gaat over twee FBI-agenten, Holden Ford en Bill Tench, die in 1979 een stel opgesloten seriemoordenaars interviewen om zo een nieuwe zaak op te kunnen lossen. En ze gaan daarbij ver, heel ver. “Wil je truffels? Dan moet je met de varkens de modder in”, aldus Ford. Kijk de trailer hierboven.

Fincher

Ford en Trench worden gespeeld door Jonathan Groff (Jesse uit Glee) en Holt McCallany (Blue Bloods). De geruchten gaan dat Fincher binnenkort het vervolg op World War Z gaat regisseren, met Brad Pitt in de hoofdrol. Ook werkt hij mee aan het vervolg op The Girl with the Dragon Tattoo.

Lees verder