David Boreanaz hint op terugkeer Angel

Veronica Superguide logo
David Boreanaz hint op terugkeer Angel

David Boreanaz hint op terugkeer Angel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Twintig jaar geleden kreeg Angel zijn eigen televisieserie. En om dat te vieren, kan de charmante vampier volgens hoofdrolspeler David Boreanaz wel eens een comeback maken!

Bovennatuurlijk

David Boreanaz maakte in 1997 zijn debuut als Angel in de nog altijd populaire cultserie Buffy the Vampire Slayer. Maar de verleidelijke vampier bleek twee jaar later al populair genoeg om zijn eigen serie te kunnen dragen. Hierin werkt Angel als privédetective in Los Angeles. En daarbij komen zijn bovennatuurlijke gaven goed van pas. Na vijf seizoenen werd de stekker uit deze spin-off getrokken. Maar het heeft er alle schijn van dat vampiers inderdaad het eeuwige leven hebben…

Comeback

Boreanaz suggereert namelijk dat er wordt gewerkt aan een comeback van Angel. In een interview met The Talk zei de acteur: “Ik wil niet teveel weggeven, maar deze herfst is het twintig jaar geleden dat Angel begon. En het kan zijn dat we daarom iets speciaals in petto hebben.”

Reboot

Toegegeven, dit roept meer vragen dan antwoorden op, maar het ziet er naar uit dat de twintigste verjaardag van Angel niet geheel onopgemerkt voorbij zal gaan. Of het een fotoshoot, een reünie van de cast of een heuse reboot betreft, is nog even afwachten. Maar aangezien er ook een vervolg op Buffy the Vampire Slayer in de maak is, sluiten we niks uit!

Lees verder