Shownieuws

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Shownieuws

Dave Roelvink wil betere vader worden dan vader Dries

|
|

Laatste update:

Patty Brard vertelde zaterdag in Shownieuws dat Dave Roelvink een betere vader voor zijn zoon Dean wil worden dan zijn vader, volkszanger Dries, dat voor hem was.

Daves nieuwe realityserie Daddy Dave gaat 3 maart van start, maar volgens Patty Brard hoeven eventuele fans niet te rekenen op een vervolg. “Iedereen heeft het er nu al over, maar Dave zelf heeft gezegd: 'Reken maar niet op een vervolg, want ik wil dat baby Dean, als hij baby-af is, zelf kan bepalen of hij in de spotlights wil gaan staan of niet.”

Dave Roelvink wil betere vader worden dan vader Dries

Betere vader dan Dries

De Shownieuws-presentatrice zegt dat de realityster een betere vader wil worden dan Dries. “Want die was er bijna nooit.” Maar Patty wil het nog wel even opnemen voor Dries. “Die werkte gewoon hard, Dave. Er moeten centjes verdiend worden voor die hele dure zoons.”

De voormalig zangeres vertelt dat Dave van plan is om minder hard te werken dan pa Dries, maar ze vermoedt dat Dave dat niet lang vol zal houden. “Daar komt hij vast nog wel op terug, misschien gaat deze generatie wel studeren, je weet maar nooit.”

Shownieuws is elke dag te zien rond 23:00 op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder