Dave Roelvink reageert voor het eerst op arrestatie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dave Roelvink reageert voor het eerst op arrestatie

Dave Roelvink reageert voor het eerst op arrestatie

|
|

Laatste update:

Dave Roelvink heeft voor het eerst gereageerd op zijn ‘dollemansrit’ van afgelopen zaterdag - waarbij hij in de boeien werd geslagen door de politie.

Spijt

Tegenover RTL Boulevard

vertelt Roelvink: “Ik heb besloten om in ieder geval voorlopig sowieso geen druppel meer aan te raken. Ik heb ook begrepen dat er een cursus bestaat waarbij je een betere kijk krijgt op het gebruik van alcohol in het verkeer. Wat je jezelf ermee kan aandoen maar ook natuurlijk wat je anderen ermee kan aandoen. Die ga ik volgen”, aldus Dave.

Te hard

De realityster scheurde met 180 kilometer per uur over de Amsterdamse A10. Toen de politie ‘m aan de kant zette, reed hij weer verder. Uiteindelijk werd Dave ter hoogte van het Surinameplein in West klemgereden en in de boeien geslagen.

Aangekomen bij het bureau werd er ruim 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol in z’n bloed aangetroffen.

Spijt 2.0

Ook zijn management heeft gisteren het een en ander toegelicht: "Ik heb vanmiddag overleg gehad met Dave en dat was een heftig gesprek waarin een aangeslagen Dave enorm veel spijt heeft van hetgeen hij heeft gedaan. Hij realiseert zich dat zijn domme en roekeloze actie levensgevaarlijk was en zeer onverantwoord”.

Lees verder