Dave Roelvink

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dave Roelvink

Dave Roelvink onthult zijn 'nieuwe' vriendin

|
|

Laatste update:

Cupido heeft weer eens raak geschoten in Dave Roelvink. De dj heeft zijn nieuwe vriendin onthuld op Instagram… en het blijkt een oude vriendin te zijn!

Welkom terug Jazzlyn

Op de foto zien we Dave met zijn vriendin Jazzlyn dolgelukkig samen. Je ziet trouwens ook zijn nieuwe tanden. De fans reageren al enthousiast en wensen het stel veel geluk samen.

Opmerkelijk is dat Jazzlyn een ex van Dave Roelvink is! De 2 hadden een jarenlange relatie totdat die in 2015 kapotging alsof het de Lamborghini van een vriend was. Tegen RTL Boulevard vertelt Dave hoe ze toch elkaar weer gevonden hebben.

“Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten”

Opnieuw proberen

Die date verliep zo spetterend dat ze al gauw verdergingen. “We merkten dat we toch wel veel raakvlakken hebben en goed met elkaar overweg kunnen.” En zo stelde Dave Jazzlyn de vraag: “waarom proberen we het niet nog een keer?”

Vorig jaar zette Dave Roelvink nog een streep achter zijn relatie met strafrechtadvocate Julia Mekkes. De 2 woonden samen en hadden een hond genaamd Klaas. Daarvan heeft Dries wel de volledige voogdij gekregen.

Lees verder