Dave Roelvink, baby

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dave Roelvink, baby

Dave Roelvink belandt in vuilnisgate: 'Zo triest'

|
|

Laatste update:

Dave Roelvink is opnieuw het onderwerp van gesprek op social media! Dit keer niet omdat hij al vloggend bij de rellen aanwezig is, maar vanwege zijn afval. Boze twitteraars vinden het niet kunnen dat hij zijn lege dozen op straat pleurt.

Onder meer voormalig Op1-host Sander Schimmelpennick bemoeit zich ermee.

Lege dozen op straat

"Deef Roelvink bestelde wat pauperdingen bij Richmond en drie keer raden wat hij met de dozen deed", schreef Sander in een inmiddels verwijderde tweet (omdat Daves adres zichtbaar was). Ook andere Twitteraars snappen er niets van. "Misschien moet Dave maar eens met zijn kont van zijn Breeze Khaki Velvet stoel t.w.v. 440 euro afkomen en die dozen eens netjes deponeren in de papierbak #verwendegeneratie #aso020", kopt iemand anders in.

Akkefietje 

Volgens zijn woordvoerder gaat het hier om een storm in een glas water: het klopt dat Dave zijn lege dozen buiten heeft gezet, maar dat heeft een reden. "Het was vuilophaaldag", aldus de zegsman. "Dave kan er niets aandoen als de gemeente niet goed haar werk doet." En daar sluit de influencer zich bij aan."Onzin! Het hoort gewoon waar het hoort te liggen. Ik hou mijn stad schoon."

Orde van de dag

Om te bewijzen dat hij geen regels overtreedt, gaat de aanstaande vader op zijn Instagram nog even terug naar de 'dumpplek'. "Nou, hier lag het en het is weggehaald. En nou weer over naar de orde van de dag, denk ik. Dag." Hè, ook weer opgelost! 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder