Datingsite brengt fans The Walking Dead bij elkaar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Datingsite brengt fans The Walking Dead bij elkaar

Datingsite brengt fans The Walking Dead bij elkaar

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Is er iets romantischer dan met je geliefde kijken hoe zombies op de gruwelijkste manieren worden afgeslacht? Datingsite Match.com vindt van niet en zet The Walking Dead in om mensen te helpen de liefde van hun leven te vinden!

Valentijnsdag

Het is al bijna Valentijnsdag en, nog veel belangrijker, morgen begint Seizoen 7B van The Walking Dead! Match.com, een van de grootste datingsites ter wereld, besloot deze twee feestdagen te combineren. Er is tenslotte weinig romantischer dan samen op de bank kijken hoe een arme drommel de hersens wordt ingeslagen met een in prikkeldraad gewikkelde honkbalknuppel!

Baby

Match.com zal tijdens de uitzendingen een chatroom openen waar fans van The Walking Dead gedachten met elkaar kunnen uitwisselen. Als het klikt, kunnen ze privé verder praten! “Uit onderzoek blijkt dat vrijgezellen zich voelen aangetrokken tot mensen die dezelfde series leuk vinden als zij”, aldus de directrice van Match.com. Kortom, het is een kwestie van tijd voor de eerste Walking Dead-baby wordt geboren!

Het zevende seizoen van The Walking Dead gaat morgen om 22.00 verder op FOX.

Lees verder