Dat is pas echt kinky: Fifty Shades of Grey versus Suicide Squad

Veronica Superguide logo
Dat is pas echt kinky: Fifty Shades of Grey versus Suicide Squad

Dat is pas echt kinky: Fifty Shades of Grey versus Suicide Squad

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het mixen van twee films in een mashup is hartstikke hip tegenwoordig. Helaas pakt het niet altijd goed uit, maar deze versie van Suicide Squad versus Fifty Shades of Grey willen wij best in de bioscoop zien.

Fifty Shades

Beide films waren onwijze publiekstrekkers op hun geheel eigen wijze. Het semi-erotische drama Fifty Shades of Grey is een verfilming van het gelijknamige, succesvolle boek van E.L. James. Het verhaal gaat over de schuchtere Anastasia Steele (Dakota Johnson) die in de ban raakt van de spannende, dominante Christian Grey (Jamie Dornan). De recensies waren niet bepaald goed.

Suicide Squad

In dat opzicht kan de film zich zeker meten met Suicide Squad. Voor deze film waren de verwachtingen van tevoren ontzettend hoog, maar het plaatje viel toch een beetje tegen. In David Ayers ’superschurkenfilm’ worden de grootste slechteriken van de wereld uit hun cellen gehaald om samen een missie voor de Amerikaanse overheid uit te voeren. Met rollen van Will Smith, Margot Robbie en Jared Leto.

Kinky

Met aan de ene kant een romantische dramafilm en aan de andere keiharde actie: hoe ziet zo’n mashup er dan uit? Het is eigenlijk een combinatie van het liefdeskoppel uit Suicide Squad (Margot Robbie en Jared Leto) en het verhaal van Fifty Shades of Grey. Dat ziet er toch een stuk meer kinky uit dan in het origineel. Welke regisseur pakt dit idee op?

Lees verder