Daredevil-kostuums en decorstukken worden geveild

Veronica Superguide logo
Daredevil-kostuums en decorstukken worden geveild

Daredevil-kostuums en decorstukken worden geveild

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als je er altijd al van droomde om in een rood kogelvrij pak ‘s nachts over de daken te klimmen om de straten van boevengespuis te verlossen, dan hebben we hier een buitenkansje voor je: de kostuums en decorstukken uit de ter ziele gegane Netflix-serie Daredevil gaan geveild worden.

Of toch liever de hoodie van Luke Cage?

Ook kostuums uit de eveneens stopgezette Marvel-series Luke Cage en Iron Fist gaan in de verkoop. Mocht je je dus toch meer op je gemak voelen in de met kogels doorzeefde hoodie van Luke Cage, dan kun je daar ook een bod op doen. Ook op het van de comics bekende Iron Fist-masker, dat Finn Jones in twee seizoenen tijd maar één keer daadwerkelijk droeg (in een flashback nog wel), valt te bieden.

Drankflessen en kogelhulzen

Alleen van Jessica Jones en The Punisher worden nog geen kostuums of props aangeboden, alhoewel het qua decorstukken dan vooral om respectievelijk heel veel lege flessen en heel veel lege kogelhulzen zou gaan.

De veiling vindt in augustus plaats in L.A. maar je kunt ook gewoon online bieden. Dat kan vanaf juli, dus je hebt nog even tijd om te sparen.

Lees verder