Daphne en Velma in trailer Scooby-Doo spin-off

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daphne en Velma in trailer Scooby-Doo spin-off

Daphne en Velma in trailer Scooby-Doo spin-off

|
|

Laatste update:

Scooby-Doo is terug van (nooit helemaal) weggeweest: deze keer moeten Daphne en Velma het opnemen tegen een stel zombies!

Zombies

Scooby-Doo en zijn vrienden werken aan een stevige comeback! Na de langverwachte cross-over met Supernatural, volgt er in mei een live-action prequel rondom Daphne en Velma. Hierin blijkt dat de hartsvriendinnen al een interesse hadden in paranormale zaken voordat ze Scooby-Doo en zijn slungelige baasje Shaggy ontmoeten. Die interesse komt goed van pas wanneer enkele van hun klasgenoten op mysterieuze wijze in zombies veranderen!

Nieuwe generatie

Voor fans van het eerste uur oogt de trailer wellicht wat te kinderachtig. De film lijkt zich dan ook vooral op een nieuwe generatie fans te richten. De titelheldinnen worden gespeeld door Sarah Jeffery (The X Files) en Sarah Gilman (Last Man Standing). Het is trouwens niet de eerste keer dat de tekenfilmheldinnen de overstap maken naar live-action. In 2002 werden Daphne en Velma respectievelijk gespeeld door Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer) en Linda Cardellini (Bloodline) in de bioscoopfilm Scooby-Doo.

Lees verder