Danny Vera live in Zomertheater 2020 bij Volle Zalen met Cornald Maas

Veronica Superguide logo
Danny Vera live in Zomertheater 2020 bij Volle Zalen met Cornald Maas

Singer-songwriter Danny Vera opent nieuw seizoen Volle Zalen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende week gaat het nieuwe seizoen van Volle Zalen van start. Singer-songwriter Danny Vera zal de eerste gast zijn in de vijfde reeks van het AVROTROS-programma.

Cornald Maas

In Volle Zalen interviewt Cornald Maas toonaangevende artiesten uit verschillende disciplines. Het programma is alweer toe aan zijn vijfde reeks, maar de Eurovisie Songfestival-kenner (en parttime popcornhater) heeft weer een indrukwekkende gastenlijst samengesteld. Zo wordt de nieuwe reeks afgetrapt door de Zeeuwse singer-songwriter Danny Vera!

Muzikale carrière

Op het YouTube-kanaal van AVROTROS verscheen alvast een voorproefje van de nieuwe reeks. Daarin vertelt Danny Vera onder meer over de muzikale carrière van zijn vader. Andere artiesten die dit seizoen van Volle Zalen de revue passeren, zijn cabaretier Jeroen van Merwijk, actrice Olga Zuiderhoek, acteur Hans Kesting, zangeres en actrice Jenny Arean en cabaretier Hans Dorrestijn.

Ontroerend

Danny Vera maakte gisteravond nog indruk bij het Televizier Ring Gala met zijn muzikale eerbetoon aan de televisiemakers die ons dit jaar ontvielen. Daar zong hij zijn hit ‘Roller Coaster’. En net als bij zijn optreden in Jinek, hielden veel kijkers het niet droog tijdens het ontroerende optreden van de singer-songwriter.

Het nieuwe seizoen van Volle Zalen is vanaf dinsdag 13 oktober om 20.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 2.

Lees verder