Danny Trejo in Machete

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Danny Trejo in Machete

Trailer: Cultheld Danny Trejo krijgt zijn eigen documentaire

|
|

Laatste update:

Danny Trejo staat bekend als een van de grootste bad-asses uit Hollywood. Zijn onmiskenbare boeventronie was onder meer te zien in films en -series als Machete, From Dusk till Dawn, Heat en Breaking Bad. Maar het levensverhaal van deze cultheld is minstens zo spannend als de films waarin hij te zien was. Voordat hij een carrière opbouwde als filmster, werd zijn leven namelijk gedomineerd door drugsverslaving, geweld, overvallen, criminaliteit en celstraffen. Zijn bijzondere verhaal is nu het onderwerp van een heuse documentaire, genaamd Inmate #1.

Bad guy

De documentaire Inmate #1 dankt zijn titel aan het feit dat Danny Trejo in het begin van zijn carrière meestal werd gecast als ‘gevangene nummer één’. Hij was dan ook vooral te zien als de ‘bad guy’ in zijn lange loopbaan. Dit had als bijwerking dat Trejo inmiddels ook te boek staat als de meest gedode acteur uit de filmgeschiedenis! Geen wonder dat hij vorig jaar nog tekende voor de rol van het aapje Boots in Dora the Explorer. Je moet jezelf tenslotte blijven uitdagen als heuse Hollywood-ster…

Inmate #1 zal op 22 juni internationaal worden uitgebracht via Video on Demand. Hopelijk zal deze docu dan ook in Nederland te zien zijn!

Lees verder