Danny de Munk rtl boulevard rob goossens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Danny de Munk rtl boulevard rob goossens
BN'ersRTLTV

Rob Goossens: ‘Danny de Munk kan wel tegen een stootje’

|
|

Laatste update:

Danny de Munk stelt dat de beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedrag hem “heel veel pijn” doen. De vraag is dan ook wat hij gaat doen. Sleept hij roddelvlogger Yvonne Coldeweijer voor de rechter?

Dochter Danny de Munk bedreigd

In RTL Boulevard laat Veronica Superguide-columnist Rob Goossens weten dat Danny bekijkt of juridische stappen, zoals Samantha Steenwijk die bijvoorbeeld wél nam, zinvol zijn. Volgens Rob zouden de bedreigingen aan zijn familie een rol kunnen spelen. En dat is helaas geen hypothetische stelling: Rob laat zien dat Danny’s dochter namelijk al bedreigd wordt. “Danny zit al lang in het vak, die kan wel tegen een stootje. (…) Ik kan me goed voorstellen dat als ie zou besluiten om stappen te ondernemen dat [deze bedreiging aan zijn familie] een belangrijke factor is”, meent Rob.

'Dreigen met een fikse schadeclaim'

De altijd uitgesproken John van den Heuvel denkt dat je in zo’n situatie maar één ding kunt doen: “Het enige dat gewerkt heeft –  dat heb je gezien met die zaak afgelopen weekend met John de Mol (waarbij Roddelpraat een verhaal over het afkopen van getuigen rondom de mishandelingszaak van Johnny de Mol rectificeerde, red.) – is dreigen met een fikse schadeclaim. En dan zie je dat die juicechannels toch heel snel terugtrekkende bewegingen gaan maken.

 

Stage Entertainment doet op dit moment onderzoek naar de beschuldigingen.

 

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder