Danny de Munk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Danny de Munk
Ophef

Danny de Munk: demonen-uitspraak geen sneer naar Waylon

|
|

Laatste update:

“Roddel, roddel, roddel”, noemt Danny de Munk de beschuldiging dat hij met de woorden ‘demonen in mijn hoofd’ verwijst naar zanger en collegavreemdganger Waylon. Het ‘is al een oude uitdrukking'.

'Wederzijdse instemming'

Danny de Munk heeft het zwaar te verduren na zijn erkenning dat hij is vreemdgegaan met een oud-collega, waarbij er volgens hem sprake was van ‘wederzijdse instemming’. Volgens de vrouw in kwestie zit de vork wat anders in de steel: zij heeft aangifte gedaan tegen de zanger vanwege verkrachting.

‘Demonen in mijn hoofd’

Met een verklaring via zijn advocaat Royce de Vries wilde Danny naar aanleiding van een uitzending van RTL Boulevard zijn verhaal toelichten. De zanger zegt dat niet het hele interview is uitgezonden en dat de toelichting op “Ik dacht met mijn lul en niet met mijn hoofd, maar ik ben een man hè?” ontbreekt. Hij vult aan “dat ik mijn verantwoordelijkheid hiervoor neem ‘als een man’ en dat ik niet met excuses wil komen over ‘demonen in mijn hoofd’”.

‘Heeft niets met Waylon te maken!’

Enkele media zagen de zin als sneer naar Waylon, die deze woorden recent gebruikte toen hij reageerde op zijn overspel, maar volgens Danny klopt daar niets van. Op Twitter zegt hij: “Tja gaan we weer! Roddel, roddel, roddel. Heeft niets met Waylon te maken! Is al een oude uitdrukking, gebruikt door bekend en onbekend Ned. (Alleen lees je het nergens terug).” 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder