Daniel Craig kan 135 miljoen verdienen met Bondfilms

Veronica Superguide logo
Daniel Craig kan 135 miljoen verdienen met Bondfilms

Daniel Craig kan 135 miljoen verdienen met Bondfilms

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als Daniel Craig bereid is nog twee keer in de huid van James Bond te kruipen, kan hij daarmee 135 miljoen euro verdienen. Het film- en televisieconcern Sony Pictures heeft hem dat aanbod gedaan. Craig (48) denkt er nog even over na.

"Ik snij nog liever m'n polsen door"

De Engelse acteur volgde in 2005 Pierce Brosnan als James Bond op. Hij heeft er inmiddels vier films als de superspion opzitten. Na voltooiing van de laatste, Spectre (2015), vertelde de acteur in een interview dat hij nog liever zijn polsen door zou snijden dan een nieuwe Bond te maken. In andere interviews zei hij echter dat hij nog bij MGM Studio’s onder contract staat voor een laatste film, die hij dan puur voor het geld zou doen.

Vrouwelijke James Bond?

De geruchten over wie de nieuwe James Bond zou moeten spelen volgden snel. Tom Hiddleston, Idris Elba, Michael Fassbender en Luke Evans zouden bovenaan het lijstje staan volgens The Sun. Gillian Anderson uit The X-Files pleitte zelfs voor een vrouwelijke James Bond en postte een filmposter met zichzelf als de nieuwe 'Jane Bond'.

Komende Bondfilms

Wie in elk geval niet terugkeert, is regisseur Sam Mendes, de man die delaatste twee Bondfims voor zijn rekening nam. Producer Barbara Broccoli, die albezig is met de komende twee films, rekent erop dat Daniel Craig Bond blijftvertolken. Craig was goed voor vier kassuccessen en geweldige recensies voor derol.

Lees verder