Lil Kleine en Anouk in The Voice of Holland op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lil Kleine en Anouk in The Voice of Holland op RTL 4

Kandidaat Dalo vreest dat Voice-ruzie Lil’ Kleine en Anouk door hem komt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Rapper en oud-kandidaat Dalo vreest dat hij mogelijk de aanstichter was voor de ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine in The Voice of Holland van afgelopen vrijdag. "Ik dacht eigenlijk dat hij het wel kon hebben, maar blijkbaar niet."

Hiermee doelt Dalo, die uit de competitie ligt, op zijn pittige tekst die hij eerder daarvoor in de richting van Lil' Kleine slingerde. "Fuck you dat de hele jeugd met drank en drugs opgroeit", zo verwees Dalo naar de grote hit van Jorik Scholten, zoals Lil' Kleine echt heet. Hierna zei de gepikeerde Kleine dat hij 'eigenlijk geen mening heeft' over de battle en hierop volgde de veelbesproken (en ietwat tegenvallende) ruzie tussen hem en Anouk.

De schuld van Dalo?

De 22-jarige oud-deelnemer vreest dat die fittie mogelijk deels door hem komt. Het gebeurde namelijk direct na zijn pikante tekst, waar Lil' Kleine zich zichtbaar aan ergerde. "Ik maakte gewoon een statement", verklaart Dalo in een interview met Shownieuws, dat hiermee heerlijk schaamteloos een flinke scheut olie op het vuur gooit. "Op het moment dat ik dat zei tegen hem, zag ik zijn hoofd betrekken. Ik moest die line gewoon zeggen tegen hem. Iedereen denkt het, maar niemand zegt het. Ik dacht eigenlijk dat hij het wel kon hebben, maar blijkbaar niet."

Gaat Lil' Kleine weg?

Dalo vindt het gewoon een klote-situatie, zo lijkt het. "Ik vind het jammer dat het mogelijk is dat Lil' Kleine weggaat. Ik hoop ook niet dat het te maken heeft met de ruzie. En al helemaal niet met mij, dat zou ik niet fijn vinden." Overigens is het nog helemaal niet zeker dat de rapper zijn coachstoel kwijtraakt: hier is RTL nog niet over uit en vooralsnog gaat er helemaal niemand weg. Dus ook Anouk niet.

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder