Daar is 'ie dan: de trailer van Hartenstrijd

Veronica Superguide logo
Daar is 'ie dan: de trailer van Hartenstrijd

Daar is 'ie dan: de trailer van Hartenstrijd

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tina wil alleen nog seks, terwijl Sven net probeert te bewijzen dat hij ook zonder kan. De eerste trailer van Hartenstrijd!

Sven vs. Dennis

De makers van Hartenstraat hebben een nieuwe romantische comedy gemaakt, en de eerste trailer van Hartenstrijd (what's in a name) is inmiddels binnen.

Het verhaal gaat ongeveer als volgt: Tina (Jennifer Hoffman) heeft het gehad met de liefde na de zoveelste foute man, en wil alleen nog maar daten voor seks. Normaal gesproken goed nieuws voor Sven (Tibor Lukács), maar die heeft nou net met zijn beste vriend Dennis (Oscar Aerts) gewed dat hij ook best kan daten zonder meteen met een meisje in bed te duiken. Hij zal dus alles op alles moeten zetten om die weddenschap te winnen, tenzij ware liefde uiteindelijk toch belangrijker is natuurlijk ...

Topjaar voor bioscopen

Eerder deze week werd bekend dat de Nederlandse bioscopen een absoluut topjaar aan het beleven zijn. Tot 12 september werd er al 192 miljoen euro omgezet, flink meer dan de 181 miljoen een jaar eerder, terwijl 2015 ook al een topjaar was. Er komen nog genoeg aansprekende films aan (Fantastic Beasts, Rogue One) en ook Hartenstrijd kan hier natuurlijk een steentje aan bijdragen.

De regie is in handen van Janice Pierre (Danni Lowinski), het scenario is van Nienke Römer (Celblok H). Vanaf 27 oktober is Hartenstrijd in de bioscoop te zien. Ga jij erheen?

Lees verder