Daar is-ie dan: de nieuwe trailer van Wonder Woman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daar is-ie dan: de nieuwe trailer van Wonder Woman

Daar is-ie dan: de nieuwe trailer van Wonder Woman

|
|

Laatste update:

Er wordt al een tijd naar uitgekeken door comic-fans: de nieuwe DC Comics-film Wonder Woman. Nadat we actrice Gal Gadot dit jaar voor het eerst als de vrouwelijke superheld zagen in Batman v Superman: Dawn of Justice, is het in 2017 tijd voor een eigen film. Vandaag verscheen de allereerste trailer.

Wat een plaatje

En we moeten zeggen: daar zijn we best over te spreken. De trailer zit bomvol prachtige beelden en spectaculair gefilmd stuntwerk. Daarnaast is Gal natuurlijk een plaatje om naar te kijken. 

Oorlogsheldin

De film vertelt het verhaal van Wonder Woman, die in haar verleden Diana, prinses van de Amazones en getraind tot onverslaanbare krijgster was. Ze groeit op op een prachtig eilandparadijs, maar besluit dat te verruilen voor de westerse wereld na een ontmoeting met een op het eiland gecrashte Amerikaanse piloot. Hij vertelt haar over een enorme oorlog, waarvan Diana gelooft dat zij kan helpen daar een einde aan te maken. Tijdens haar missie ontdekt Diana haar volledige krachten… en haar ware lotsbestemming.
Bekijk de trailer in bovenstaande video. Benieuwd geworden naar de film? Dan moet je nog heel even geduld hebben. Wonder Woman verschijnt in juni in de bioscopen.

Lees verder