Daar is-ie dan: de allereerste Defenders-trailer!

Veronica Superguide logo
Daar is-ie dan: de allereerste Defenders-trailer!

Daar is-ie dan: de allereerste Defenders-trailer!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Marvel-fans opgelet! Netflix heeft net de allereerste trailer vrijgegeven voor Marvels serie The Defenders!

Superhelden-overvloed

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist knallen van je beeldscherm in deze nieuwe trailer boordevol vette actie. Samen nemen ze het op tegen superschurk Alexandra, gespeeld door niemand minder dan Sigourney Weaver.

The Defenders

Netflix werkt al twee jaar toe naar The Defenders. De streamingservice begon in 2015 met Daredevil, over een blinde advocaat die ’s nachts criminelen in elkaar beukt. Het was een dik succes en al snel volgden Jessica Jones, over een supersterke privé-detective, en Luke Cage, over een kogelvrije barman. Netflix sloot vorige maand het rijtje af met een serie over kungfu-monnik Iron Fist. In The Defenders komen ze allemaal samen om te strijden tegen het kwaad.

Cameo's

Naast Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist keren Rosario Dawson en Elden Henson terug als Claire Temple en Foggy Nelson. Ook Marvel-favorieten Elektra en The Hand zijn van de partij. Of er nog andere Marvel-karakters hun opwachting maken is nog even de vraag. 

Hoewel de series in hetzelfde universum plaatsvinden als de Avenger-films, zijn er nog geen concrete plannen om een cross-over te maken. Toch blijft de geruchtenmolen draaien. Marvel staat er namelijk bekend om zijn fans te verrassen met leuke cameo’s.

Wanneer te verwachten?

Het hele eerste seizoen van The Defenders is vanaf 18 augustus te zien op Netflix. Bekijk hieronder ook de Elektra-teaser die Netflix gisteren vrijgaf. 

Lees verder