CW bestelt Charmed-pilot van makers Jane the Virgin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
CW bestelt Charmed-pilot van makers Jane the Virgin

CW bestelt Charmed-pilot van makers Jane the Virgin

|
|

Laatste update:

Al een kleine drie jaar zit het in de pijplijn, maar nu is eindelijk de kogel door de kerk. Het volgende tv pareltje dat wordt gereanimeerd? Charmed.

Jane the Virgin

Zender CW, die al een paar verdienstelijke superhelden- en tienerseries op hun CV hebben staan, heeft een pilot bestelt. De zender heeft drie mensen uit het Jane the Virgin-kamp opgetrommeld om de heksenserie op poten te zetten. 

Prequel

Over de serie is nog vrij weinig bekend. Wel weten we dat het gebaseerd is op een kort verhaal van Jane the Virgin-producer Jennie Urman. Ook doen we, volgens de geruchten, een stapje terug in de tijd. 1976 is het decor en de serie zal naar verluidt in verbinding staan met het origineel. Een prequel is dan ook niet uitgesloten.

Charmed

De originele Charmed was acht seizoenen lang te zien op WB, de voorloper van CW. Shannen Doherty, Holly Marie Combs, Alyssa Milano en Rose McGowan hadden de hoofdrol. Doherty was te zien in seizoen 1 tot en met 3 en McGowan in 4 tot en met 8. Of de vier vrouwen ook in de reboot voorkomen? Erg onwaarschijnlijk.

Lees verder