Cute! De trailer van Peter Rabbit 2 is verschenen

Door Redactie
Peter Rabbit deel 2, film, trailer

De brutale Peter Rabbit mag zichzelf dan hebben neergezet als luidruchtig partykonijn, maar wij sluiten hem door de trailer van de tweede film Peter Rabbit 2: The Runaway weer helemaal in ons hart. Hij moet namelijk een beslissing nemen, die zijn leven zal veranderen. 

Peter Rabbit en zijn vriendjes wonen in de trailer van Peter Rabbit 2: The Runaway bij Thomas en Bea, maar als zij van plan zijn om een baby te krijgen, is het uit met de pret. Het arme konijn voelt zich teveel en vindt het tijd worden om op avontuur te gaan. Maar wanneer zijn familie alles riskeert om hem te zoeken, moet Peter uitzoeken wat voor konijn hij wil zijn. De brave of toch één die van kattenkwaad houdt? Bekijk hieronder de volledige trailer.

De stemmen

Natuurlijk wordt de stem van Peter Rabbit weer ingesproken door talkshowhost James Corden én ook Margot Robbie, Elizabeth Debicki en Daisy Ridley keren terug als Flopsy, Mopsy en Cottontail. In Nederland werden deze rollen ingesproken door Tommie Christiaan en de meiden van OG3NE. Of zij dit ook voor de tweede live-action film doen, is nog niet bekend. Wij hopen het in ieder geval net zo erg als dat er van deze films een live action remake komt.

Peter Rabbit 2 draait vanaf 8 april in de bioscoop.