Cumberbatch versus kerstmis in nieuwe trailer The Grinch

Veronica Superguide logo
Cumberbatch versus kerstmis in nieuwe trailer The Grinch

Cumberbatch versus kerstmis in nieuwe trailer The Grinch

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Komende winter verschijnt The Grinch in de bioscopen. En afgaande op de nieuwe trailer is Benedict Cumberbatch perfect op zijn plek in de titelrol!

Griezel

The Grinch

is gebaseerd op How the Grinch Stole Christmas. Dit klassieke kinderboek van Dr. Seuss verscheen in 1957 en werd al een paar keer eerder verfilmd, onder meer met Jim Carrey in de titelrol. Voor deze nieuwe animatiefilm zal niemand minder dan Benedict Cumberbatch (Sherlock, Avengers: Infinity War) in de vacht van de grumpy griezel kruipen. En die rol lijkt de Britse topacteur op het lijf geschreven!

Sluw plan

De Grinch is een nogal chagrijnig wezen dat een hekel heeft aan feest, vreugde en plezier. Hij ziet dan ook ieder jaar als een berg op tegen kerstmis. Hij bedankt daarom een sluw plan om het winterfeest te kapen. Maar als hij het vrolijke meisje Cindy-Lou ontmoet, raakt ook de Grinch in het ban van het kerstfeest! The Grinch is van dezelfde studio als Despicable Me, Minions en Sing. Net als die kaskrakers belooft The Grinch een vlotte combinatie te worden van fraaie animatie, rake grappen en een brok in de keel!

The Grinch draait vanaf 11 november in de bioscopen.

Lees verder