Crocodile Dundee keert terug in teaser trailer Dundee

Door Redactie
Crocodile Dundee keert terug in teaser trailer Dundee

Ruim dertig jaar na zijn debuut krijgt Crocodile Dundee een derde vervolg. Deze eerste teaser moet ons ervan overtuigen dat we niet in een koortsdroom zijn beland!

Macho

In 1986 maakte de wereld kennis met Crocodile Dundee, gespeeld door Paul Hogan. Hierin belandde een macho uit de Australische outback in de jungle van New York. Als je de film nu bekijkt is het misschien moeilijk voor te stellen, maar de comedy was een regelrechte bioscoophit. Het scenario van Crocodile Dundee werd zelfs genomineerd voor een Oscar! Er verschenen nog twee aanzienlijk mindere vervolgfilms en daarna doofde de ster rond Crocodile Dundee snel… tot nu!

Vermist

Vannacht verscheen opeens de teaser online voor Dundee: The Son of a Legend Returns Home. Hierin is de titelheld vermist in de outback van Australië. De enige die hem kan redden is zijn zoon, een luidruchtige Amerikaan die hij heeft verwekt tijdens zijn avontuur in New York. Deze wordt gespeeld door Danny McBride (Alien: Covenant). Ook Paul Hogan is uiteraard van de partij. In een interview met People vertelt Hogan: “Crocodile Dundee is een film die de tand des tijds prima heeft doorstaan. Ik ben er nog steeds enorm trots op en ik kijk er naar uit om een nieuwe generatie kennis te laten maken met Dundee.”

Hoax?

Toch zijn er ook twijfels of we hier niet te maken hebben met een hoax. Het is tenslotte niet gebruikelijk dat er werkelijk niets bekend is over een film tot de teaser verschijnt, laat staan een vervolg op een van de populairste komedies van de jaren 80. Daarnaast zit McBride als schrijver en producent momenteel tot over zijn oren in de Halloween-remake. Met de Superbowl om de hoek, zou het wel eens onderdeel kunnen zijn van een viral reclamecampagne. Mochten we hier echter toch te maken hebben met een vierde deel in de Crocodile Dundee-reeks, dan zal de film deze zomer al in de bioscopen verschijnen!