Creepy! Teaser derde Annabelle film uitgebracht

Veronica Superguide logo
Creepy! Teaser derde Annabelle film uitgebracht

Creepy! Teaser derde Annabelle film uitgebracht

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is nog even aftellen tot 4 juli, dan verschijnt eindelijk de derde Annabelle film in de Nederlandse bioscopen. Er is nog niet veel bekend over de horror, maar in een teaser krijgen we te zien wat de titel is en wordt alvast de creepy toon gezet. 

She's back

Warner Bros. Pictures heeft een filmpje gepost waarin de titel van het derde deel te zien is. Na Annabelle en Annabelle: Creation is het nu tijd voor Annabelle Comes Home. Het verhaal speelt zich af in de tijd dat de pop in het bezit was van Ed en Lorraine Warren, twee paranormale onderzoekers uit de Conjuring-films. Nadat de pop Annabelle veilig achter slot en grendel wordt opgesloten, zet ze haar zinnen op de 10-jarige dochter van het stel en haar babysitters. 

Horror-fanaat 

Gary Dauberman is de schrijver van de eerste twee Annabelle films en is ook verantwoordelijk voor horror-hits als The Nun en IT. Nu schrijft horror-fanaat Dauberman niet alleen mee aan het verhaal, maar maakt hij met Annabelle Comes Home ook zijn regiedebuut. James Wan, de regisseur van The Conjuring, pakt naast het schrijven opnieuw de productie op. Hij produceerde ook Annabelle en Annabelle: Creation, dus dat belooft wat. Durf jij naar de bioscoop te gaan 4 juli? 

Lees verder