Creepy eerste foto's van The Handmaid's Tale seizoen 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Creepy eerste foto's van The Handmaid's Tale seizoen 2

Creepy eerste foto's van The Handmaid's Tale seizoen 2

|
|

Laatste update:

De serie The Handmaid's Tale wordt genoemd als één van de beste nieuwe series van 2017. Het is dan ook geen verrassing dat de serie al meerdere Golden Globes, Emmys en Critics’ Choice Awards heeft binnen gehengeld. In juni werd in Amerika de laatste aflevering van het eerste seizoen uitgezonden en het wachten op het tweede seizoen duurt nú al te lang. Gelukkig heeft Entertainment Weekly vandaag de eerste foto's van het nieuwe seizoen vrijgegeven. En de beelden zijn nogal onheilspellend...

Klik op de pijltjes <> in de Instagram-post hierboven om alle afbeeldingen te bekijken.

The Tale

Het verhaal van The Handmaid's Tale is gebaseerd op de klassieke roman van Margaret Atwood. In de nabije toekomst is Amerika door oorlog verscheurd. In de totalitaire samenleving Gilead zijn door ernstige milieuvervuiling de meeste vrouwen onvruchtbaar geworden. De vrouwen die nog wél vruchtbaar zijn, worden alle rechten ontnomen. Hun leven zal alleen nog maar in het teken staan van kinderen krijgen. En dat is net zo bruut als je je voor kunt stellen.

Seizoen 2

Voor het tweede seizoen zullen de schrijvers niet meer kunnen teruggrijpen op het beroemde boek. Het is dan ook een compleet mysterie waar het seizoen over zal gaan. Aan de foto's te zien heeft Offred haar Handmaid's-kledij uitgetrokken. Maar daar ging zo te zien een bloedbad aan vooraf... Ook zien we een optocht richting 'the colonies' en gesluierde vrouwen op een kerkhof.

In Nederland

In Amerika wordt seizoen 2 van The Handmaid's Tale in april uitgezonden. In Nederland hoeven we gelukkig niet veel langer te wachten, want Videoland zet de dertien afleveringen niet lang daarna online. Ook het eerste seizoen is op Videoland terug te zien, mocht je die nog even willen inhalen! Check hieronder de trailer van dat eerste seizoen. 

Lees verder