Crazy Ex-Girlfriend krijgt vierde en laatste seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Crazy Ex-Girlfriend krijgt vierde en laatste seizoen

Crazy Ex-Girlfriend krijgt vierde en laatste seizoen

|
|

Laatste update:

Fijn nieuws voor fans van de hysterische serie Crazy Ex-Girlfriend: er is een vierde seizoen aangekondigd. Iets minder fijn nieuws: het is meteen de allerlaatste reeks.

De Amerikaanse zender The CW maakte op Tweede Paasdag bekend dat het een nieuw seizoen had besteld van de comedy. Een paar uur later twitterde hoofdrolspeelster en bedenkster Rachel Bloom een foto vanuit het vliegtuig waarin ze met andere castleden zat. "Ik zet net de wifi aan op onze vlucht naar Chicago en kom erachter dat Crazy Ex-Girlfriend is bijgetekend voor een laatste seizoen."

De actrice heeft in interviews vaker laten weten dat zij en schrijfpartner Aline Brosh McKenna Crazy Ex-Girlfriend altijd hebben gezien als een verhaal waar een duidelijk einde aan komt. "Dit gaat over een jonge vrouw in een bepaalde tijd van haar leven, waarin ze door een crisis gaat. En daar kun je niet negen seizoenen mee doorgaan", aldus Rachel twee jaar geleden tegenover Vanity Fair.

Crazy Ex-Girlfriend vertelt het verhaal van Rebecca Bunch, die naar de andere kant van het land verhuist voor een oude vlam. De serie heeft veel lof gekregen voor de manier waarop het langzaam naar voren bracht dat het personage mentale problemen heeft. Rachel won in 2016 een Golden Globe voor haar rol als Rebecca.

Ook negen andere series mogen nog een jaartje mee: Arrow, Legends of Tomorrow, The Flash, Riverdale, Supergirl, Supernatural, Black Lightning, Dynasty en Jane the Virgin.

Lees verder