Courteney Cox

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Courteney Cox
Hollywood

GESPOT: Courteney Cox terug op Scream-set

|
|

Laatste update:

Schreeuw niet, maar we hebben goed nieuws voor alle Scream-fans: Courteney Cox is als Gale Weathers gespot op de set voor Scream 6. Magazine People deelt een setfoto “6 weken nadat Neve Campbell weg is”.

Court in session

Het geestige team van de Scream-reeks is hard aan het werk om een zesde deel van de saga er uit te pompen, en ook actrice Courteney Cox werkt weer gillend mee. Op een nieuwe setfoto zien we Courteney als haar iconische personage Gale, het personage dat ze ook in alle andere delen speelt. Gale begon als ambitieuze nieuwsreporter in 1996, en ze is nog steeds geen Friends met de killer. Ze gaf in de Variety Podcast aan dat ze zin heeft om weer een potje te gillen met actrice Neve Campbell.

Mij niet Campbellen

Maaaaar, zo simpel is het allemaal niet, want no one told you life was gonna be this way. Neve Campbell laat de telefoon op de haak liggen en keert niet terug naar de Scream-reeks. De Sidney-actrice vond dat ze veel had bijgedragen aan de franchise. "Ik vond dat het aanbod dat ik kreeg niet weergaf hoeveel ik heb bijgedragen aan de franchise. Het was een hele moeilijke beslissing om afscheid te nemen. Aan al mijn Scream-fans: ik hou van jullie.

Ghostface Killer houdt vooral van steken, en daarom blikken we nog even terug naar deel 5. Dat was volgens ons “weer ouderwets griezelen”.

Scream 6 steekt naar verwachting in maart 2023 de lokale bioscopen neer.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder