Friends-actrice Courteney Cox over Emmy-nominatie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Friends-actrice Courteney Cox over Emmy-nominatie

Courteney Cox was enige Friend zonder Emmy-nominatie en ‘dat deed pijn’

|
|

Laatste update:

Courteney Cox gaat voor het eerst op voor een Friends-Emmy vanwege haar producent-rol bij de reüniespecial. Maar daarvoor kreeg ze als enige Friends-castlid nooit een Emmy-nominatie voor haar rol in de sitcom.

Dat was toch pijnlijk”, vertelde de ‘Monica’-actrice in de radioshow van Howard Stern. Iedere Friends-acteur is minimaal één keer genomineerd voor hun rol in een van de beste comedyseries ooit. En Lisa Kudrow en Jennifer Aniston wonnen er ook daadwerkelijk één. “Natuurlijk was ik blij voor alle anderen, maar het doet pijn als je de enige bent zonder.

Vier Emmy’s voor de reünie

Ik zou willen dat ik kon zeggen dat het me niks deed, maar het betekende heel veel voor me”, legde Courteney uit. Toch is ze nu eindelijk genomineerd voor een Emmy voor de populaire sitcom. Friends: The Reunion, wat een nostalgisch en hartverwarmend cadeautje is voor fans, gaat namelijk op voor vier Creative Arts Emmy’s.

‘Geweldige prestatie’

Courteney Cox is trots dat de special zo gewaardeerd wordt. “Ik ben erg blij dat de reünie die erkenning krijgt, want het was fantastisch.” Ze is regisseur Ben Winston en zijn team enorm dankbaar, liet ze weten op Instagram. “Zij hebben een geweldige prestatie geleverd.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder