Arnold Schwarzenegger zwaait naar zijn fans

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Arnold Schwarzenegger zwaait naar zijn fans

Arnold Schwarzenegger gaat viral met coronatips

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De ongekende maatregelen om het coronavirus in te dammen zijn voor iedereen even wennen. Gelukkig kunnen we altijd nog rekenen op onze helden om ons de weg te wijzen in deze bange tijden! Nee, we hebben het niet over BN’ers als Fred van Leer en Bobbi Eden (die ons gisteren al opriepen om niet de deur uit te gaan), maar over Arnold Schwarzenegger. Samen met zijn twee uit de kluiten gewassen huisdieren Whiskey and Lulu had de eik uit Oostenrijk een dringende oproep voor zijn fans!

Handenwassen

In een video die Arnold Schwarzenegger vandaag op Twitter postte, roept hij zijn volgers op om vooral thuis te blijven. “Luister naar de experts en negeer de idioten. Samen komen we hier wel doorheen”, schreef hij bij de video. Het is trouwens niet de eerste keer dat de actieheld zijn fans adviseert in deze tijden van crisis. Zo demonstreerde hij dit weekend nog op Twitter hoe je het beste je handen kunt wassen om besmetting met het coronavirus te voorkomen.

Witte doek

De coronatips van Arnold Schwarzenegger blijven niet onopgemerkt. Zijn laatste video werd op het moment van schrijven al bijna 33.000 keer geretweet! Allemaal leuk en aardig, maar Arnie komt natuurlijk het best tot zijn recht op het witte doek. Gelukkig knokt hij binnenkort zij aan zij met niemand minder dan Jackie Chan in de gloednieuwe spektakelfilm The Iron Mask!

Lees verder