Coolio

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Coolio
Hollywood

Coolio sprak voor zijn dood delen van reboot animatieserie Futurama in

|
|

Laatste update:

Rapper Coolio zal postuum nog te horen zijn in de reboot van de animatieserie Futurama. Enkele weken voor zijn dood sprak hij de stem van het personage Kwanzaa-bot in.

Dat laat de producent weten aan TMZ. Coolio deed de stem ook al in eerdere afleveringen in de originele serie en in de film uit 2007. “Coolio was één van mijn favoriete gasten”, vertelt producent David X. Cohen. “Hij was altijd opgewekt en genoot er echt van.”

Een ode aan Coolio

De aflevering met Coolio zal aan de rapper worden opgedragen. Tijdens de aftiteling is ook een rap van hem te horen. Het nieuwe seizoen van Futurama verschijnt volgend jaar op streamingdienst Hulu. 

Ben je een liefhebber van sciencefiction comedyseries? Wij hebben een lijstje voor je gemaakt met de 9 beste sciencefiction series.

Het overlijden

Woensdag maakte manager en goede vriend Jarez Posey bekend dat de 59-jarige Coolio is overleden. In de jaren negentig werd de rapper bekend met nummers als Gangsta's Paradise en Fantastic Voyage. Het is nog niet duidelijk waar de rapper precies aan is overleden.

Een schok voor vrienden en collega’s

Veel celebrity’s spraken zich uit over het overlijden van de rapper. Zo gaf Michelle Pfeiffer aan dat haar “hart is gebroken door de dood van deze getalenteerde artiest”.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

 

Lees verder