Conor McGregor als acteur: zo slecht dat het goed is?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Conor McGregor als acteur: zo slecht dat het goed is?

Conor McGregor als acteur: zo slecht dat het goed is?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De grootste UFC-kampioen aller tijden speelt zichzelf in zijn eerste optreden als acteur. Met de hulp van professional Jon Lovitz wordt het misschien nog wat!

Conor McGregor?

De Ier Conor McGregor is momenteel de beste en bekendste MMA-vechter (mixed martial arts) ter wereld. Hij is de eerste MMA-vechter ooit met titels in meerdere gewichtsklassen tegelijkertijd bij de UFC, de Ultimate Fighting Championship organisatie. Zijn tegenstanders worden gillend gek van zijn zelfvertrouwen en pesterijtjes, zijn fans dragen hem op handen.

Zijn carrière als vechter is nog volledig in bloei, maar hij lijkt ook al zijn zinnen gezet te hebben op een volgend leven als acteur. Serieus of niet, hij is de ster van de comedy The 13th Jockey, onderdeel van een serie korte films ter ere van de Pegasus World Cup Invitational, de meest prestigieuze en in elk geval de "rijkste" paardenrace ter wereld.

The 13th Jockey

In The 13th Jockey traint McGregor om jockey te worden, omdat alles wat hij aanraakt toch wel in goud verandert, zo is zijn redenering. Zijn trainer wordt gespeeld door Jon Lovitz, die daadwerkelijk weet hoe hij mensen aan het lachen moet maken, dus misschien moeten we dit filmpje nog een kans geven ook. De trailer is in elk geval al hilarisch om het fantastisch slechte acteerwerk van McGregor, die nog wel een paar lesjes kan gebruiken voor hij uit de ring stapt.

De films worden uitgebracht via de sociale kanalen van de Pegasus World Cup Invitational, tussen nu en 28 januari, de dag van de grote race. De laatste film wordt op de 28e ook live uitgezonden door NBC. Smaakt deze trailer naar meer, dan weet je dus welke kanalen je de komende weken in de gaten moet houden!

Lees verder