De Scheetjes in betere tijden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Scheetjes in betere tijden

Vechtscheiding De Scheetjes bereikt wéér dieptepunt

|
|

Laatste update:

De vechtscheiding tussen Hans en Karin, aka De Scheetjes, is weer in een nieuw hoofdstuk beland. Volgens Hans, die de midgetgolfbaan op Bonaire runt, wil Karin hem helemaal kaalplukken.

Karin en Hans waren te zien in een legendarische aflevering van Ik Vertrek. Hans had eigenlijk niet echt zin om naar Bonaire te verhuizen, maar ging met zijn vrouw mee. Zij vertrok na een tijdje weer naar Nederland en begon daar een relatie met Hans’ broer.

Sindsdien ruziën de twee over geld (en Hans’ broer), en gooien de twee ontzettend met modder naar elkaar. Hans deelt op Facebook een brief van Karins advocaat, waarin ze partneralimentatie van 5.000 euro per maand eist. Hans runt de midgetgolfbaan nog steeds met zijn nieuwe vriendin, maar zegt dit bij lange na niet te verdienen.

De Scheetjes vechten elkaar de tent uit

Onder de Facebook-post wordt nogal terughoudend gereageerd: ‘Zou je dit nou allemaal wel op Facebook zetten, Hans?’ Naar eigen zeggen is Hans er helemaal klaar mee:

Vechtscheiding De Scheetjes bereikt wéér dieptepunt

Karin beweerde laatst juist dat ze door Hans bedreigd wordt in SMS-berichtjes, die te maken hebben met geld. “Hij vergeet alleen dat de helft van mij is.” Al met al wordt het zo wel een treurig einde voor een avontuur dat ooit mooi begon. Kijkers wisten niet wat ze zagen toen Ik Vertrek onlangs langsging bij de twee kemphanen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder