Complete Star Wars-collectie op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Complete Star Wars-collectie op Netflix

Complete Star Wars-collectie op Netflix

|
|

Laatste update:

Star Wars-fans met een Netflixaccount opgelet: alle, maar dan ook echt alle films van de saga zijn beschikbaar op de streamingdienst.

The Force Awakens

Juich niet te vroeg: Episode VII - The Force Awakens staat er vanaf morgen op. Dus mocht je nog niet bij zijn of, sterker nog, je hebt nog nooit iets van de filmreeks gezien, dan kun je vandaag alvast beginnen. Als je ergens voor december dan The Force Awakens hebt gezien, ben je klaar voor de spin-off Rogue One: A Star Wars Story.

Star Wars

Maar laten we bij het begin beginnen. De Star Wars-saga werd bedacht door George Lucas, die in 1977 de allereerste film Star Wars: Episode IV - A New Hope lanceerde. In de jaren erna verschenen nog twee films die de eerste trilogie completeerden. Daarna maakte Lucas een prequel in de vorm van een nieuwe trilogie (minder geroemd door de fans). The Force Awakens, die vorig jaar verscheen, is deel 1 van de sequel, ook in de vorm van een trilogie.

Star Trek

Dat de saga zo groots zou worden, had niemand van tevoren kunnen bedenken. Star Wars valt wat populariteit betreft in dezelfde categorie als Star Trek. Ook fans van deze film- en seriereeks kunnen hun hart ophalen. De complete Star Trek-collectie komt namelijk eveneens naar Netflix.

Lees verder