Complete cast is terug voor Roseanne op zender ABC

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Complete cast is terug voor Roseanne op zender ABC

Complete cast is terug voor Roseanne op zender ABC

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het leek er even op dat de revival van Roseanne naar Netflix zou gaan, maar ABC mag het doen: mét een groot deel van de originele cast.

Cast is terug

Wat zeggen we, iedereen komt terug. Roseanne Barr speelt natuurlijk de titelrol, John Goodman haar man Dan, Laurie Metcalf zus Jackie en Sara Gilbert, Michael Fishman en Lecy Goranson kruipen in de huid van Conner-kinderen Darlene, D.J. en Becky. Ook Sarah Chalke, die de rol van Goranson na een tijdje overnam, is te zien in de revival. Hetzij in een andere rol.

En de crew ook

Niet alleen de cast maakt zich op voor een revival, ook de crew van de oorspronkelijke serie doet weer mee. De producers, onder wie Roseanne zelf, doen allemaal mee. Ook actrice Sara Gilbert, heeft een rol achter de schermen als uitvoerend producent.

ABC

Toen Gilbert vorige maand tv-papa John Goodman te gast had in haar show The Talk, spraken ze al over de revival en ging het balletje rollen. Nu ABC de rechten in handen heeft, hoeft het niet lang meer te duren totdat ze de familie Conner in de VS weer op hun televisieschermen mogen verwelkomen, acht afleveringen lang. Wij hopen natuurlijk vurig dat er in Nederland een zender is die ook ons op Roseanne trakteert.

Lees verder