Comedyspecial Amy Schumer binnenkort op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Comedyspecial Amy Schumer binnenkort op Netflix

Comedyspecial Amy Schumer binnenkort op Netflix

|
|

Laatste update:

De nieuwe stand-upshow van de Amerikaanse comedian Amy Schumer is vanaf 7 maart op Netflix te zien.

Amy Schumer LIVE

Het gaat om de show die de stand-upcomedian in november gaf in het Bellco Theater in Denver, Colorado, ruim twee maanden na haar optreden in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Mocht je daarbij zijn geweest, dan is de kans dus groot dat de special je zeer bekend voor zal komen. Maar als je het in de HMH naar je zin hebt gehad, is dat natuurlijk geen enkel probleem!

"Ik ben heel blij deel uit te maken van de Netflix-familie met deze special'', reageerde Schumer al tegenover Deadline. Ze is vooral bekend van haar serie Inside Amy Schumer op Comedy Central, waarmee ze in 2015 een Emmy Award won voor beste sketchprogramma. In 2015 schreef ze ook het scenario voor de film Trainwreck, waarin ze naast Bill Hader een van de hoofdrollen vertolkte.

Mocht je nog helemaal niet bekend zijn met de stand-upcomedy van Amy Schumer: speel de video hierboven af voor een kort optreden in de talkshow van Conan O'Brien, waarin ze onder anderen over haar moeder en haar lelijke vriendje heeft. 7 maart dus, op Netflix.

Lees verder